JOBB AV OLIKA SLAG

Hejsan! Kom hem från jobbet för två timmar sedan och efter lite käk väntade mer jobb, fast av något roligare slag. Har gjort lite fotograferingar det senaste, så redigering av bilder stod på schemat och nu är de klara! Har dragit på mig en förkylning igen, var förkyld förra veckan och har varit bra denna veckan, men nu kom det igen... Blir i alla fall en lugn kväll, ska i väg till mormor för att träffa en pyttedel av släkten. 
 
Imorgon väntar fyra timmar mer jobb, har planerat in lite plugg på förmiddagen, så jag kan komma hem och chilla. Hoppas ni haft en fin lördag! xo
Bild från när jag fotograferade några treor och deras UF-produkter i tisdags.GLASÖGON

Ja då var det dags för mig att ha glasögon. Var hos optikern igår och kunde gå och hämta mina glasögon på lunchen idag. Även fast det inte var ett så stort synfel så blev allt väldigt mycket skarpare. 
 
Helgen blir mer än fullskäckad och kommer antagligen inte hinna med att kika in här. Imorgon är jag i skolan mellan 09:30-14:00, öppet hus. Sen ska jag vidare och fotografera några av mina kusinbarn, har aldrig fotat barn så innan så vi får se hur detta slutar. Resten av den dagen kommer nog bestå av massa redigering. På söndag tänkte jag hinna med att både rida och ta en shoppingtur på Torp med Sofie innan jag börjar jobba klockan 4. Så ja, jag har extremt mycket att göra denna helg!
 
Hoppas ni får en bra helg, så hörs vi!FANTASYFORSET

Nikon D3100+50mm f/1,8