JOBB, JOBB OCH MER JOBB

Godmorgon! Denna vecka drar igång med jobbdagar, vilket ändå rullar på fint! Vaknade dock upp med lite halsont och allmän trötthet, men trotsar det helt och hållet och ska alldeles starx bege mig till jobbet för ett 8 timmars pass. 
 
Vädret är sjukt trök, kallt, regnar och blåser. Åh andra sidan gör det inget nu när jag bara jobbar! Händer inte så mycket mer idag. Imorgon väntar en ledig dag (den enda denna vecka), så ska ta vara på den till 100 och ladda om till yttligare massa jobb. Helt plötsligt handlade detta inlägg bara om jobb, men det är ju det jag gör om dagarna, så jao..
Ni får ha en bra dag, så hörs vi!ZELMERLÖW & LEDIN

 
 
 
 
 
Var som sagt och kollade på Måns & Tomas igårkväll. Det blev en otroligt lyckad kväll och båda två var helgrymma! 
 
Såhär dagen efter är jag någorlunda trött och har lite ont i benen, men vad gör det om hundra år? Ska ta itu med några timmars jobb tänkte jag och sen får vi se vad som händer. 
 
Ha en bra dag!DETAILS

En regnig och tråkig lördag har kommit. Är ledig idag och lär passa på att njuta nu eftersom det väntar massa jobb till veckan! 
 
Ikväll trötsar jag regnet helt och hållet, Måns Zelmerlöw och Tomas Ledin ska befinna sig i Grebbestad för att spela, så självklart ska jag vara på plats! Nu ska jag sätta mig med en Johan Falk-film och äta lunch, ha det bra.