#Bubbles

 
Som jag skrev igår så skulle jag testa en liten sak på kvällen. Det var att fotografera såpbubblor! Eftersom jag sedan vill testa att ha med bubblor i andra fotosammanhang så kan det vara bra att lära sig. Den andra bilden har lite rymdkänsla i sig, eller hur?
 
 Godmorgon torsdag

Idag kände jag mig rätt duktigt som inte snooza i en halv timme innan jag vakna utan jag stängde av alarmet helt. Det mindre duktiga var dock att det typ gick 2 minuter så somna jag om & sov i en och en halv timme. Hahah så kan det gå när man gillar att sova...
 
Det är iaf torsdag idag och veckan börjar ta slut, vilket inte gör mig något då jag inte gör så mycket på dagarna. Men idag ska faktiskt hända lite saker. Vid 5 tar jag bussen till Uddevalla för att möta upp mamma och sedan ska vi till the body shop. De hade någon kväll där, minns inte riktigt va det var. Men det blir väl skoj! Så det är vad min dag har att komma med. Ha en trevlig dag!
 Vad tyckte ni?

Jag har ju nu fixat om lite här på bloggen, kände att jag behövde något som verkligen va jag! Skulle vara kul att höra vad ni tycker, blev det bättre?