EXCITED

Godmorgon komipsar! Sovit gott? Jag vakna upp idag och var så exalterad på dagen, vilket jag är fortfarande. Direkt när jag stod upp imorse hoppa jag i ridkläderna, det kanske säger något om vad jag ska göra idag!? Jag och några kompisar ska iväg och rida islandshästar, vilket ska bli superskoj! Har inte ridit på väldigt länge, så ser verkligen framemot detta.
 
Glad första advent förresten (säger man ens så?). Dagen kan dock inte bara bestå av roliga saker, jag måste nämligen också skriva på en idrottsuppgift som ska in imorgon. Jag hoppas ni får en bra söndag, så hörs vi!
 LIGHTS

 
 
 
Nu har jag äntligen fått i ordning på min belysning på mitt rum, hur mysigt? Älskar att piffa till rummet lite extra med ljusslingor. Annars då? Jo idag har jag varit på Ikea och köpt lite småsaker. Tänkte nu fixa ihop något gott att äta och bara ta det lugnt! 
 
Imorgon väntar en väldigt rolig dag, men tänkte faktiskt inte spoila något förrän imorgon. Ha en fortsatt bra kväll!MY WISH-LIST

Jul börjar närma sig mer och mer och även i år har jag lagt ihop en liten önskelista. Objektivet är något jag velat ha ett bra tag nu och det andra sakerna är bara lite smått och gott! Vad önskar ni er i julklapp?