MOON

Nikon D3100+Tamron 18-270mmBOKMÄSSA GBG


Sitter just nu i bilen på väg hem från bokmässan i Göteborg. Så himla mycket folk och är mer eller mindre helt slut nu! Köpte mig Clara Henry's bok och även första Harry Potter-boken, så nu ska det läsas för fulla muggar. 

Väl hemma ska jag sätta mig med lite skolarbete och senare ikväll ska jag passa på att fotografera stjärnor om det fortsätter vara fint väder! 

Ha det bra alla där ute, ses!TORSDAG V.39

Hejhej! Slutet på denna skolvecka är här, vilket känns fint! Idag stod det tre lektioner på schemat, vilket gjorde att jag slutade runt 13. Sprang in på H&M och köpte mig tre stycken T-shirt´s i svart, vit och grå, basic och bra! väl hemma hade jag turen att få komma innanför ytterdörren innan regnet öste ner, jaja det är ju Sverige vi lever i.. 
 
Har precis skickat in en svenskauppgift och känner mig mer eller mindre tvungen att kika lite i matteboken också, tyvärr. Sen är planen bara att ta det lugnt, ladda upp inför morgondagen då jag slutar halv 4.
 
Ha det bra!
Eftersom min dator blev helt formaterad igår pga virus(ish), så har jag nästintill inga bilder, bjuder därför på en kass stjärnbild från måndagskväll!