Gekås dag 2

Godmorgon! Med hjälp av rubriken förstår ni vart jag befinner mig. Åkte alltså till Ullared igår för att stanna över en natt, så 2 shoppingdagar stod på schemat! Fick med mig det mesta jag skulle ha igår, bland annat fjädern på bilden (vit dock för den grå va slut), fick lite Harry Potter-feeling för den(nörd). I alla fall så fortsätter vi idag också, har sett ut lite småsaker och en överdrivet stor som jag ska köpa idag och sen rullar vi väl hem igen. Haade15/3

Eftersom jag har totalbrist på bilder för tillfället så fick det bli något från nått öppethus som skolan hade, det ser gott ut i alla fall. Jag har för övrigt gått min halv skolvecka nu faktiskt, är ju ledig på fredag, men mer om det då! Har precis avslutat lite plugg och tänkte ta ett avsnitt av Game Of Thrones för att sedan duscha. Parneviks ikväll och sedan tror jag att jag tackar för mig.
 
Btw så är vädret helt amazing, sol och riktigt vårvarmt, hoppas det håller i sig några dagar till!DRÖMRESEMÅL

Några av mina största drömresemål och jag tror ni förstår varför. Till grunden för att alla har en sådan sjuk natur, fotomöjligheterna är enormt stora. För mig som är ett stort fan av Sagan om Ringen, så skulle det vara sjukt coolt att åka till just Hobbiton. 
 
Såklart så är mina resemål jättelångt bort och dyrt att åka till, men man har ju drömmar av en anledning!