ROLIGARE TRÄNING

 
Att träna kanske inte är det roligaste som finns, det är väl därför jag är så dålig på det haha.. Jag kan dock säga att det blir mycket roligare med lite mer "fancy" träningskläder, framförallt mer motiverande! 
Just nu så ser min träningsoutfit ut såhär. Tightsen är urtuffa enligt mig, lite annorlunda, men annorlunda är kul! Eftersom tightsen har så mycket mönster så har jag bara ett vanligt rosa linne från H&M. Hoppas att detta kan göra så jag blir mer motiverad till att träna mer hemma, skulle iaf behöva det!SATURDAY YOU KNOW

 
Hejsan på er! Äntligen en dag som jag kunde sova ut på haha, så himla skönt att inte vakna av ett alarm. Helgen har varit väldigt efterlängtad kan jag säga! Dock har jag lite skolarbeten som måste påbörjas lite mer, så ingen vila här inte. Har även en plan att börja se Sagan om ringen filmerna idag, The Hobbit var väldigt bra så nu tänkte jag köra igen Sagan om ringen, lite omvänd ordning kanske hahah. 
 
Vad ska ni hitta på en lördag som denna?
Saknar sommaren så mycket!!FREDAG

Idag kör jag en ginaoutfit rakt igenom, mysig men sjukt nice om du frågar mig! 
 
Har tre lektioner idag och sen så åker jag direkt till torp och möter upp Veronica där, så det blir en härlig eftermiddag!
 
Ha en bra fredag!