LÖRDAG

En lördag som har innehållit oklart väder med uppehåll, hagel och snö, samt plugg och övningskörning! Ja behöver jag säga mer, ville ha en väldigt lugn helg och inte känna mig tvungen till att göra nått. 

Atm så tittar jag på Sagan Om Ringen och kvällen blir inte mer spännande än så. Hoppas ni haft en toppendag, see yaa!SKIDOR OSV

Nämnde nog lite om att vi skulle till Sunne med skolan och åka skidor. Vilket vi gjorde i tisdags! En mycket lyckad dag och det var riktigt skoj att bege sig nerför backarna igen, var ett tag sen sist. Gopro:en fick sitta på hjälmen under dagen, så har lite film också. Har däremot en riktigt go träningsverk, men det är det värt! 
 
Har precis lämnat in veckans inlämningsuppgifter, vilket känns riktigt skönt! Ska bara ta det väldigt lugnt resterande dagar av denna vecka + plugga massa matte... Ni får i alla fall ha det strålande, så ses vi!!HELGEN

Sådär såg det alltså ut i skolan igår förmiddag, några glas cider, donken och en del skratt! Va extremt trött på väg hem och ett tag framåt, men fanns ingen tid för en powernap, då jag va tvungen att städa.. Kvällen spenderades med goa vänner, solsidan och massa gott! 
 
Idag så har jag bland annat övningskört och pluggat. Gjorde klart kapitel 1 av matten, döda mig för 2b asså! Har en del som ska lämnas in den kommande veckan och lär ligga i under måndagen och onsdagen för att få allt klart tills veckoslutet. Tisdagen går bort då jag ska till Sunne och åka skidor och kommer hem sent.
 
Star wars är påsatt (ska se om alla igen) och tänkte sätta mig med skolarbete samtidigt. Haade!