COZZZY SATURDAY

Ja då var det helg igen, inget konstigt med det. Har legat på latsidan hittills idag och en basic svart T-shirt och träningstights får stå för outfiten. Ska annars idag plugga, sista uppgifterna ska bli klara och ett matteprov väntar på tisdag. Har btw hittat bästa plugglistan på spotify, som gjort att jag kommit in i ett sånt grymt pluggmood, stort tips! Bryter pluggandet i eftermiddag och åker på ett litet "fotojobb", ännu en generationsbild ska fotas i vår släkt.
 
Dax att sätta igång med tråkgörat så det blir klart! MÅNDAG MORGON

Har ganska precis kommit till skolan, ovanligt tidigt (observera att klockan va 07:30 när jag började skriva), så känner mig lite som bilden ovanför haha. Måndagar i sin tur är inte så jobbiga, med undantag för att vi börjar med matte. Annars är det engelska, media/samhällskurs och sen extrafilm. Hemma vid 5/6, äta, plugga och sova är ungefär det man hinner. 
 
Denna veckan är det en ny bal som står på schemat också, nu är det min skolas tur istället. Eftersom min fotolärare är borta så fick jag och några från klassen förtroende till att fota balen. Vilket är jättekul! 
 
Hade bra så länge my friends!BAL #1

Nikon D610 + 50mm f.1,8

Första balen är fotograferad och bilderna är klara och leverade.